Bambulonian tila

Kohteesta Valtakausi

Bambulonian tila on maatila Alveroniassa, mantereen länsiosassa. Maatilalle vie tie Rajankylän eteläpuolelta. Maatilan tarkoitus on tilanhoitajan johdolla edistää Alveronian toimintaa ja tarjota palveluita sekä tuotteita väestölle.

Maantiede ja historia

Bambulonia sijaitsee mantereen länsiosassa Alveroniassa. Maatilalle on noin viiden minuutin hevosmatka Rajankylästä lounaaseen lähtevää tietä pitkin. Bambulonian länsipuolella on meri.

Bambulonian tila perustettiin loppukesästä 2019, jolloin sitä ylläpitivät Krediann ja MaraHook. Nimen Bambulonia maatila sai vuonna 2020.

Maataloustoiminta

Bambulonian tilan pääelinkeino on maatalous. Maatila tuottaa sekä kasvi- että eläintuotteita, kuten paperia, nahkaa, mustetta, sulkia, heinäpaaleja, leipää, hunajaa ja humalaa. Maatilan tuotteita myydään kaupoissa Roudassa sekä Rajankylässä ja kojussa Kotkasaaressa, mutta niitä voi myös ostaa tilalta tai tilata toimitettavaksi.

Työntekijät

Ammattien kuvaukset: Ammatit ja tittelit

Kartanonherra (ralaplayer)

Kartanonherra toimii Bambuloniassa myös tilanhoitajan ammatissa. Hän on maatilan työntekijöiden esimies ja tärkein maatilan toiminnasta vastaava henkilö. Hänellä on lisäksi hallinnassaan provinssi, johon kuuluu Bambulonia sekä hieman aluetta sen eteläpuolelta.

Maatilalla on myös seuraavat työntekijät:

  • Eläintenhoitaja (SenniZ)

Lisäksi maatilalla on seuraavat ammatit, joissa ei ole työntekijää:

  • Talonpoika
  • Maanviljelijä
  • Renki
  • Tilaleipuri